Publikavimo data: 2025-08-17
Originalus špinatų suktinukas su lašiša ir grietinėlės sūriu
Špinatų biskvitas su lašiša ir grietinėlės sūriu - tai ne tik skonio sprogimas. Toks patiekalas labai naudingas dėl didelio kiekio vitaminų ir mineralų, kuriais užpildyti špinatai, sūris ir lašiša. Tokį vyniotinį galima patiekti pusryčiams, pietums ar vakarienei, tačiau jis taip pat gali tapti vertu patiekalu šventinių valgiaraščių sąraše. Tai padaryti leidžia jo skonis ir labai graži išvaizda. Kartu jis nereikalauja daug laiko aktyviam paruošimui.
Žingsnis 1
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų, suberkite miltus, špinatus ir druską pagal skonį. Maišykite iki vientisos masės, tada supilkite išplaktus baltymus ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite tešlą į pergamentu išklotą kepimo skardą ir išlyginkite. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10 minučių. Kada pyragas bus paruoštas, galima spręsti iš to, kad paspaudus jis atšoka.
Žingsnis 3
Atvėsinkite plutą ant pergamento, tada aptepkite ją kreminiu sūriu, sumaišytu su citrinos sultimis. Ant viršaus sudėkite žuvies gabalėlius, suvyniokite ir suvyniokite į tą patį popierių. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.
Kategorijos