Publikavimo data: 2025-08-17
Originalūs troškinti kopūstai su riešutais
Troškinti kopūstai yra tradicinis nacionalinės rusų virtuvės patiekalas, kuris rimtai ir ilgam įsitvirtino šiuolaikinėje namų virtuvėje. Šis skanus, lengvas ir sveikas patiekalas gaminamas beveik kiekvienoje šeimoje. Tačiau kiekviena šeimininkė savaip keičia receptą, prideda savo mėgstamų produktų. Pagal mūsų receptą šio patiekalo sudėtį ir skonį paįvairins graikiniai riešutai.
Žingsnis 1
Paruoštus svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite supjaustytas daržoves ir kepkite jas ant vidutinės ugnies, kol iškeps.
Žingsnis 2
Paruoštą jautieną aštriu peiliu supjaustykite nedideliais (iki 4 cm dydžio) kubeliais. Sudėkite mėsos gabalėlius į katilą ir penkias minutes kepkite kartu su daržovėmis. Kai mėsos paviršius paruduos, įpilkite stiklinę vandens ir uždenkite katilą dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies valandą.
Žingsnis 3
Supjaustykite kopūstus griežinėliais, sudėkite juos į katilą, gerai išmaišykite ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu ir troškinkite pusvalandį, kol mėsa ir kopūstai bus paruošti. Likus maždaug 10 minučių iki virimo pabaigos, suberkite smulkintus graikinius riešutus. Likus 5 minutėms iki pabaigos įpilkite pomidorų pastos, prieš tai atskiestos vandeniu, druskos ir prieskonių.
Kategorijos