Publikavimo data: 2025-08-17
Originalus užkandis su dešra, paprikomis ir brynza
Siūlome išbandyti originalaus užkandžio bagetėje receptą. Įdarai gali būti labai įvairūs - dešra, kumpis, sūris, bryndza, daržovės ir žolelės. Iš bagetės reikia suformuoti "puodelius" ir užpildyti juos mėgstamu įdaru. Tokį porcijinį užkandį patogu pasiimti į kelionę ar iškylą.
Žingsnis 1
Bagetę perpjaukite į 6 lygias dalis ir atsargiai pašalinkite minkštimą. Geriausia naudoti prancūzišką ilgą bagetę, bet tinka ir įprasta duona.
Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite mažais kubeliais, o sūrį ir bryndzą sutarkuokite. Sūrį taip pat galima supjaustyti kubeliais arba sutrupinti rankomis, priklausomai nuo sūrio rūšies ir kietumo.
Žingsnis 3
Pomidorą ir papriką supjaustykite kubeliais. Nuo pomidorų galite pašalinti odelę, prieš tai juos išvirę. Visus ingredientus sumaišykite dubenyje ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Susmulkinkite petražoles ir krapus ir įmaišykite juos į faršą, tada įmuškite žalią kiaušinį. Išmaišykite ir pradėkite pildyti paruoštus "puodelius".
Žingsnis 5
Stenkitės tolygiai paskirstyti įdarą. Sudėkite puodelius su įdaru ant kepimo skardos ir pašaukite juos į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos