Publikavimo data: 2024-04-05
Orkaitėje ant grotelių kepti grybai
Orkaitėje kepti grybai yra populiarus greito maisto gaminimo receptas. Patiekalą galite paįvairinti naudodami maistinę plėvelę. Tereikia grybus pamarinuoti, kiekvieną gabalėlį suvynioti į maišelį ir dėti į orkaitę grilio režimu. Šis gaminimo būdas maksimaliai išsaugo grybų sultingumą.
Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Sudėkite grybus į gilų dubenį, suberkite druską, pipirus ir itališkas žoleles. Palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus kepimui. Ant kiekvieno folijos kvadratėlio dėkite po grybą kepurėle žemyn. Į grybų vidų įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto, šiek tiek susmulkinto česnako ir susmulkintų žolelių. Foliją užklijuokite.
Žingsnis 3
Grybus kepkite ant grotelių. Sudėkite grybus ant karščiui atsparios kepimo skardos, dėkite į įkaitintą iki 220 ˚C orkaitę, įjunkite viršutinį grilį ir kepkite 15 minučių.
Kategorijos