Orkaitėje ant grotelių kepti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Orkaitėje ant grotelių kepti grybai

Orkaitėje kepti grybai yra populiarus greito maisto gaminimo receptas. Patiekalą galite paįvairinti naudodami maistinę plėvelę. Tereikia grybus pamarinuoti, kiekvieną gabalėlį suvynioti į maišelį ir dėti į orkaitę grilio režimu. Šis gaminimo būdas maksimaliai išsaugo grybų sultingumą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje ant grotelių kepti grybai Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Sudėkite grybus į gilų dubenį, suberkite druską, pipirus ir itališkas žoleles. Palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 2

Orkaitėje ant grotelių kepti grybai Žingsnis 2
Paruoškite grybus kepimui. Ant kiekvieno folijos kvadratėlio dėkite po grybą kepurėle žemyn. Į grybų vidų įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto, šiek tiek susmulkinto česnako ir susmulkintų žolelių. Foliją užklijuokite.

Žingsnis 3

Orkaitėje ant grotelių kepti grybai Žingsnis 3
Grybus kepkite ant grotelių. Sudėkite grybus ant karščiui atsparios kepimo skardos, dėkite į įkaitintą iki 220 ˚C orkaitę, įjunkite viršutinį grilį ir kepkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos