Publikavimo data: 2025-08-16
Orkaitėje keptas moliūgas
Orkaitėje keptas moliūgas. Skanus, aromatingas patiekalas, puikus desertas.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite moliūgą, išimkite sėklas ir odelę, supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite į kepimo indą, jei norite, pabarstykite cukrumi ir pašaukite į 200˚C įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 3
Patikrinkite, ar moliūgas minkštas. Jei jis dar nėra paruoštas, palikite jį dar kelioms minutėms.
Žingsnis 4
Iškepusį moliūgą perkelkite į lėkštę, apibarstykite tarkuotais riešutais, jei norite, apšlakstykite ištirpintu sviestu, jei neapibarstėte cukrumi, galite apšlakstyti medumi.
Kategorijos