Orkaitėje keptas moliūgas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Orkaitėje keptas moliūgas

Orkaitėje keptas moliūgas. Skanus, aromatingas patiekalas, puikus desertas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
28 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite ir nusausinkite moliūgą, išimkite sėklas ir odelę, supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 2

Orkaitėje keptas moliūgas Žingsnis 2
Sudėkite į kepimo indą, jei norite, pabarstykite cukrumi ir pašaukite į 200˚C įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 3

Orkaitėje keptas moliūgas Žingsnis 3
Patikrinkite, ar moliūgas minkštas. Jei jis dar nėra paruoštas, palikite jį dar kelioms minutėms.

Žingsnis 4

Iškepusį moliūgą perkelkite į lėkštę, apibarstykite tarkuotais riešutais, jei norite, apšlakstykite ištirpintu sviestu, jei neapibarstėte cukrumi, galite apšlakstyti medumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos