Orkaitėje kepti avinžirniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Orkaitėje kepti avinžirniai

Avinžirniai orkaitėje - traškių žirnelių receptas, kuris lengvai pakeis nesveikus traškučius ir skrebučius. Orkaitėje kepti avinžirniai - tai užkandis, kurį galima paruošti kaip užkandį. Su prieskoniais keptus avinžirnius galima pasiimti į kelionę vietoj sėklų ir riešutų. Tai numalšins alkį ir bus naudinga organizmui. Paruošti avinžirnius nėra sudėtinga. Paruoškite avinžirnius, įberkite prieskonių ir siųskite juos į orkaitę.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
419 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
42 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje kepti avinžirniai Žingsnis 1
Išvirkite avinžirnius. Išmirkytus avinžirnius pamirkykite pasūdytame vandenyje ir virkite 30 minučių. Išimkite avinžirnius iš vandens ir nusausinkite.

Žingsnis 2

Orkaitėje kepti avinžirniai Žingsnis 2
Avinžirnius iškepkite orkaitėje. Sudėkite avinžirnius į gilų dubenį. Supilkite aliejų, sausus prieskonius, druską, pipirus ir išmaišykite. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir ant jo vienu sluoksniu išdėliokite avinžirnius. Kepkite iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15-30 minučių, kol paruduos. Tada leiskite avinžirniams atvėsti neišėmę jų iš orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos