Publikavimo data: 2024-04-09
Orkaitėje kepti avinžirniai
Avinžirniai orkaitėje - traškių žirnelių receptas, kuris lengvai pakeis nesveikus traškučius ir skrebučius. Orkaitėje kepti avinžirniai - tai užkandis, kurį galima paruošti kaip užkandį. Su prieskoniais keptus avinžirnius galima pasiimti į kelionę vietoj sėklų ir riešutų. Tai numalšins alkį ir bus naudinga organizmui. Paruošti avinžirnius nėra sudėtinga. Paruoškite avinžirnius, įberkite prieskonių ir siųskite juos į orkaitę.
Žingsnis 1
Išvirkite avinžirnius. Išmirkytus avinžirnius pamirkykite pasūdytame vandenyje ir virkite 30 minučių. Išimkite avinžirnius iš vandens ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Avinžirnius iškepkite orkaitėje. Sudėkite avinžirnius į gilų dubenį. Supilkite aliejų, sausus prieskonius, druską, pipirus ir išmaišykite. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir ant jo vienu sluoksniu išdėliokite avinžirnius. Kepkite iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15-30 minučių, kol paruduos. Tada leiskite avinžirniams atvėsti neišėmę jų iš orkaitės.
Kategorijos