Publikavimo data: 2024-09-14
Oro bulvių košė
Labai švelni ir skani bulvių košė. Tai vienas populiariausių garnyrų. Reikia išmokti ją skaniai pagaminti, nes tai universalus garnyras ir visada padeda. Ją lengva ir greitai paruošti.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite bulves
Žingsnis 2
Užpilkite šaltu vandeniu, įberkite druskos ir virkite 25 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį, palikdami šiek tiek vandens keptuvėje.
Žingsnis 4
Sutrinkite bulves trintuvu, kad neliktų gabalėlių.
Žingsnis 5
Pašildykite pieną ir supilkite į bulves.
Žingsnis 6
Į bulves sudėkite sviestą. Sutrinkite bulvių košę plaktuvu ir patikrinkite, ar nėra druskos.
Žingsnis 7
Tyrę plakite mikseriu, kol taps puri.
Kategorijos