Oro dešrelių paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Oro dešrelių paplotėliai

Pirožkai - subtilus rusų virtuvės patiekalas. Anksčiau pirožkai buvo kepami įkaitusiose krosnyse. Dėl to, kad buvo arti ugnies, jie buvo aromatingi ir sultingi. Paprastai pirožkai formuojami laivelių pavidalo. Įdaras gali būti įvairus: saldus, sūrus, rūgštus ir t. t. Šis patiekalas yra mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų saldumynas.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro dešrelių paplotėliai Žingsnis 1
Pašildykite pieną, tada suberkite mieles ir cukrų. Į miltus supilkite sviestą, mielių mišinį ir druską ir užminkykite tešlą. Tešlą minkykite 10 minučių, tada palikite ją 1 valandai pailsėti.

Žingsnis 2

Oro dešrelių paplotėliai Žingsnis 2
Tada padalykite tešlą į 9 dalis ir iškočiokite į ritinį. Į tešlą suvyniokite dešrą. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite 40 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Oro dešrelių paplotėliai Žingsnis 3
Aptepkite paplotėlius kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos