Publikavimo data: 2024-06-16
Oro dešrelių paplotėliai
Pirožkai - subtilus rusų virtuvės patiekalas. Anksčiau pirožkai buvo kepami įkaitusiose krosnyse. Dėl to, kad buvo arti ugnies, jie buvo aromatingi ir sultingi. Paprastai pirožkai formuojami laivelių pavidalo. Įdaras gali būti įvairus: saldus, sūrus, rūgštus ir t. t. Šis patiekalas yra mėgstamas vaikų ir suaugusiųjų saldumynas.
Žingsnis 1
Pašildykite pieną, tada suberkite mieles ir cukrų. Į miltus supilkite sviestą, mielių mišinį ir druską ir užminkykite tešlą. Tešlą minkykite 10 minučių, tada palikite ją 1 valandai pailsėti.
Žingsnis 2
Tada padalykite tešlą į 9 dalis ir iškočiokite į ritinį. Į tešlą suvyniokite dešrą. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite 40 minučių pastovėti.
Žingsnis 3
Aptepkite paplotėlius kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos