Publikavimo data: 2024-05-25
Oro grietinėlės tiramisu
Dar visai neseniai deserto, vadinamo "Tiramisu", buvo galima paragauti tik italų restoranuose, tačiau dabar šiuo subtiliu, viliojančiu desertu savo svečius gali pradžiuginti bet kuri šeimininkė. Šiandien yra daugybė tiramisu variacijų, tačiau labai svarbu žinoti klasikinio deserto pagrindą.
Žingsnis 1
Sumaišykite maskarponės sūrį su grietinėle ir cukraus pudra ir plakite mikseriu, kol masė taps tiršta. Į iš anksto paruoštą kavą įpilkite brendžio.
Žingsnis 2
Tiramisu indą ištepkite grietinėle, dėkite sluoksnį sausainių, išmirkytų kavos ir brendžio mišinyje, ant viršaus užtepkite daug grietinėlės ir vėl dėkite sausainius, tada vėl grietinėlę. Padėkite į šaldytuvą vienai valandai. Išimkite ir per sietelį pabarstykite kakava.
Kategorijos