Oro grybų suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Oro grybų suflė

Oro grybų suflė - švelnus, burnoje tirpstantis patiekalas, o kepti svogūnai ir grybai suteikia suflė subtilų ir išskirtinį skonį. Jums neprireiks daug laiko ir specialių įgūdžių, šiek tiek kantrybės ir geros nuotaikos, o rezultatas ilgai laukti neprivers.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro grybų suflė Žingsnis 1
Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps skaidrūs, tada sudėkite grybus ir retkarčiais pamaišydami pakepinkite. Tada pasūdykite ir troškinkite po dangčiu, kol išgaruos grybų išskiriamas skystis. Daržoves atvėsinkite iki kambario temperatūros ir trintuvu jas sutrinkite.

Žingsnis 2

Oro grybų suflė Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite juos į grybų tyrę, suberkite avižinius dribsnius ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Supilkite masę į aliejumi pateptą formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos