Publikavimo data: 2024-06-08
Oro grybų suflė
Oro grybų suflė - švelnus, burnoje tirpstantis patiekalas, o kepti svogūnai ir grybai suteikia suflė subtilų ir išskirtinį skonį. Jums neprireiks daug laiko ir specialių įgūdžių, šiek tiek kantrybės ir geros nuotaikos, o rezultatas ilgai laukti neprivers.
Žingsnis 1
Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps skaidrūs, tada sudėkite grybus ir retkarčiais pamaišydami pakepinkite. Tada pasūdykite ir troškinkite po dangčiu, kol išgaruos grybų išskiriamas skystis. Daržoves atvėsinkite iki kambario temperatūros ir trintuvu jas sutrinkite.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite juos į grybų tyrę, suberkite avižinius dribsnius ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite masę į aliejumi pateptą formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos