Publikavimo data: 2024-03-25
Oro varškės sūreliai su varške
Varškė yra nepakeičiamas kalcio šaltinis, kuris stiprina skeletą ir dantis, normalizuoja virškinamojo trakto veiklą ir padeda normalizuoti žarnyno mikroflorą, todėl gerina medžiagų apykaitą. Todėl vienas geriausių pusryčių pasirinkimų - varškės sūreliai. Jie ruošiami iš paprastų ingredientų, visada būna skanūs ir sultingi, svarbiausia nepersistengti su miltais. Šį patiekalą patiekite su sutirštintu pienu, grietine, uogomis arba medumi.
Žingsnis 1
Sutrupintą varškę sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į dubenį taip pat įmuškite kiaušinius. Įsitikinkite, kad dubenyje nėra lukštų.
Žingsnis 3
Suberkite cukrų.
Žingsnis 4
Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Suberkite persijotus miltus ir druską.
Žingsnis 6
Maišykite. Tešlos ilgai neminkykite, tik įmaišykite miltus.
Žingsnis 7
Drėgnomis rankomis suformuokite sūrio pyragėlius ir dėkite į keptuvę, įkaitintą su trupučiu aliejaus. Kepkite 3-4 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 8
Apverskite sūrio pyragėlius ir kepkite dar apie 4 minutes.
Kategorijos