Publikavimo data: 2024-05-26
Oro vištienos kiaušinių suflė
Suflė - tai puikus prancūziškas patiekalas. Tai gali būti mėsos, žuvies, daržovių arba saldus desertas. Svarbiausia gaminant tinkamai išplakti baltymus iki minkštų viršūnių, kad patiekalas būtų purus ir švelnios tekstūros. Suflė iš vištų kiaušinių suvilios net sotus svečius.
Žingsnis 1
Keptuvėje su ištirpintu sviestu apkepkite kumpį ir porus, sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite mikseriu su grietine ir grietinėle, įberkite druskos, pipirų ir muskato riešuto. Tada suberkite tarkuotą sūrį ir smulkiai supjaustytas žoleles. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Gautą kiaušinių masę supilkite į kepimo formą ant kumpio ir svogūnų. Kepkite 180C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, naudodami medinį pagaliuką.
Kategorijos