Orzo grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Orzo grietinėlės padaže

Itališki patiekalai paprastai asocijuojasi su aromatingais, sotiais, labai skaniais ir kartu paprastais patiekalais. Tokie yra ir orzo makaronai su midijomis grietinėlės padaže - minimalūs ingredientai, maksimalus skonis ir malonumas! Ir, žinoma, jokia itališka vakarienė neapsieina be taurės gero vyno. Pasimėgaukite, atskieskite savo įprastą mitybą šiuo gardžiu patiekalu. Išleisite nedaug laiko ir pastangų, bet gausite daug malonumo!
Gaminimo laikas
33 min.
Laikas virtuvėje
18 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orzo grietinėlės padaže Žingsnis 1
Šviežių čiobrelių šakeles smulkiai sukapokite. Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Orzo grietinėlės padaže Žingsnis 2
Išvirkite orzo makaronus pasūdytame vandenyje iki al dente, kaip nurodyta ant pakuotės.

Žingsnis 3

Orzo grietinėlės padaže Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite svogūną ir kepkite, kol jis suminkštės ir taps auksinės spalvos, 5-7 minutes ant vidutinio stiprumo ugnies (6 iš 10), retkarčiais pamaišydami. Į svogūnus sudėkite midijas ir maišydami kepkite 2 minutes.

Žingsnis 4

Orzo grietinėlės padaže Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, įberkite čiobrelių ir išmaišykite. Supilkite brendį ir jį išgarinkite. Supilkite grietinėlę į midijas, išmaišykite ir užvirinkite.

Žingsnis 5

Orzo grietinėlės padaže Žingsnis 5
Į midijas sudėkite virtus orzo makaronus ir sviestą, išmaišykite ir troškinkite 2-3 minutes, kol padažas sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos