Publikavimo data: 2024-05-25
Osetijos pyragas su grybais
Osetijos pyragai mėgstami daugelio žmonių, tai plokščias pyragas su mėsos, bulvių ir daug žolelių įdaru, o mes įdarui naudojame aromatizuotus grybus. Taip paįvairiname skonį. Šiam pyragui galima naudoti įvairius grybus, tačiau lechnye bus aromatingiausias. Tačiau grybai yra gana neutralaus skonio ir puikiai derės su kitais įdarais. Gero apetito!
Žingsnis 1
Į pašildytą pieną suberkite mieles ir cukrų ir palikite, kol pasirodys "kepurė".
Žingsnis 2
Kai mielės pakils, įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir palikite pakilti.
Žingsnis 4
Bulves, svogūnus ir grybus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Kepkite svogūnus, grybus ir bulves saulėgrąžų aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Kai tešla padvigubės, padalykite ją į keturias dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite į apskritimą.
Žingsnis 7
Ant kiekvieno apskritimo uždėkite įdarą ir susekite, kaip parodyta paveikslėlyje. Išlyginkite ir švelniai ištempkite į plokščią, ploną duoną.
Žingsnis 8
Įdėkite į formą ir viduryje padarykite nedidelę skylutę. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
Kategorijos