Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis

Šiuos pyragus gaminame, kai sulaukiame svečių. Sotūs ir skanūs.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis Žingsnis 1
Norėdami paruošti įdarą, susmulkinkite vištieną ir svogūną mėsmale arba sumalkite. Sudėkite smulkintas žoleles. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis Žingsnis 2
Rankomis išminkykite tešlą į apskritimą. Iš įdaro iškočiokite rutulį ir dėkite į apskritimo vidurį.

Žingsnis 3

Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis Žingsnis 3
Viršuje suspauskite tešlos kraštus. Suspauskite. Apverskite pyragą ir pirštais paspauskite nuo vidurio iki kraštų, kad gautųsi plonas plokštainis.

Žingsnis 4

Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis Žingsnis 4
Viduryje padarykite skylę. Pašaukite į įkaitintą 250 laipsnių pagal Celsijų orkaitę maždaug 10 minučių. Išimkite iš orkaitės ir iš karto aptepkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos