Publikavimo data: 2025-08-17
Osetijos pyragas su malta vištiena ir žolelėmis
Šiuos pyragus gaminame, kai sulaukiame svečių. Sotūs ir skanūs.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti įdarą, susmulkinkite vištieną ir svogūną mėsmale arba sumalkite. Sudėkite smulkintas žoleles. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Rankomis išminkykite tešlą į apskritimą. Iš įdaro iškočiokite rutulį ir dėkite į apskritimo vidurį.
Žingsnis 3
Viršuje suspauskite tešlos kraštus. Suspauskite. Apverskite pyragą ir pirštais paspauskite nuo vidurio iki kraštų, kad gautųsi plonas plokštainis.
Žingsnis 4
Viduryje padarykite skylę. Pašaukite į įkaitintą 250 laipsnių pagal Celsijų orkaitę maždaug 10 minučių. Išimkite iš orkaitės ir iš karto aptepkite sviestu.
Kategorijos