Publikavimo data: 2025-08-19
Ožkos kepenėlių pyragas su daržovėmis ir prieskoniais
Mėgstu kepenėles tik taip paruoštas, visada gaminu tokius blynus ir laikau juos šaldiklyje, jei ateitų svečių.
Žingsnis 1
Supjaustykite kepenis gabaliukais.
Žingsnis 2
Kepenėles sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 3
Į kepenis suberkite miltus, pieną, druską ir maltus juoduosius pipirus.
Žingsnis 4
Viską sumaišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Gautą masę kepkite keptuvėje kaip blynus.
Žingsnis 6
Tai toks blynas.
Žingsnis 7
Nulupkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 8
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 9
Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 10
Tada kiekvieną blyną aptepkite majonezu ir įdėkite po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, ir taip toliau, kad sukomplektuotumėte kepenėlių pyragą.
Kategorijos