Padaže kepti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Padaže kepti grybai

Greitas, skanus ir sultingas grybų patiekalas su pikantišku padažu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Padaže kepti grybai Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, sudėkite į patogų indą.

Žingsnis 2

Padaže kepti grybai Žingsnis 2
Sudėkite visus kitus ingredientus į grybus.

Žingsnis 3

Padaže kepti grybai Žingsnis 3
Uždenkite dangčiu ir gerai pakratykite, kad viskas gerai susimaišytų.

Žingsnis 4

Padaže kepti grybai Žingsnis 4
Į folija išklotą kepimo skardą sudėkite grybus su padažu.

Žingsnis 5

Padaže kepti grybai Žingsnis 5
Šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 18-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos