Pagrindinis kreminių blynų receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Pagrindinis kreminių blynų receptas

Blynus su grietinėle pagaminti gana paprasta. Jie būna kreminiai, švelnūs ir skanūs vieni, be jokių įdarų. Blynus paprastai patogu plakti ir mikseriu, ir plaktuvu. Tačiau geriau tai daryti plaktuvu, nes blynų tešlos ruošimo procese reikia tik sumaišyti ingredientus, o ne išplakti baltymus iki putų konsistencijos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pagrindinis kreminių blynų receptas Žingsnis 1
Paimkite dubenį, supilkite į jį visus sausus ingredientus: miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir vaniliną. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Pagrindinis kreminių blynų receptas Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite grietinėlę. Gerai išmaišykite. Užvirinkite vandenį (350 ml), supilkite jį į mišinį ir išplakite. Sudėkite sviestą. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Pagrindinis kreminių blynų receptas Žingsnis 3
Indą su tešla atidėkite į šalį. Leiskite tešlai pusvalandį pastovėti kambario temperatūroje.

Žingsnis 4

Pagrindinis kreminių blynų receptas Žingsnis 4
Dalį tešlos matavimo šaukštu supilkite ant įkaitintos, lengvai aliejumi pateptos keptuvės, paskirstydami ją po visą paviršių. Kepkite blyną iš abiejų pusių po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos