Publikavimo data: 2024-06-16
Pagrindinis kreminių blynų receptas
Blynus su grietinėle pagaminti gana paprasta. Jie būna kreminiai, švelnūs ir skanūs vieni, be jokių įdarų. Blynus paprastai patogu plakti ir mikseriu, ir plaktuvu. Tačiau geriau tai daryti plaktuvu, nes blynų tešlos ruošimo procese reikia tik sumaišyti ingredientus, o ne išplakti baltymus iki putų konsistencijos.
Žingsnis 1
Paimkite dubenį, supilkite į jį visus sausus ingredientus: miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir vaniliną. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite grietinėlę. Gerai išmaišykite. Užvirinkite vandenį (350 ml), supilkite jį į mišinį ir išplakite. Sudėkite sviestą. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Indą su tešla atidėkite į šalį. Leiskite tešlai pusvalandį pastovėti kambario temperatūroje.
Žingsnis 4
Dalį tešlos matavimo šaukštu supilkite ant įkaitintos, lengvai aliejumi pateptos keptuvės, paskirstydami ją po visą paviršių. Kepkite blyną iš abiejų pusių po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos