Publikavimo data: 2024-04-17
Panna cotta ant agaro agaro
Panna cotta galima vadinti aristokratišku desertu. Turtingose italų šeimose be jo neapsieidavo nė vienas valgis. Tais laikais panna cotta buvo kitokia nei šiandien valgoma panna cotta. Tais laikais, kai desertas buvo išrastas, cukrus kainavo pasakiškus pinigus, todėl panna cotta buvo nesaldinta. Klasikinio panna cotta recepto pagrindą sudaro labai dviguba grietinėlė. Desertas gaunasi labai švelnus, tačiau į dietinesnių variantų sudėtį įtraukiamas pienas.
Žingsnis 1
Pagaminkite panna cotta. Supilkite pieną ir grietinėlę į puodą, suberkite cukrų ir agarą. Išmaišykite. Pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite ir nuimkite panna cotta nuo viryklės.
Žingsnis 2
Formuokite desertą. Paskirstykite masę į formeles. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos