Panna cotta ant agaro agaro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Panna cotta ant agaro agaro

Panna cotta galima vadinti aristokratišku desertu. Turtingose italų šeimose be jo neapsieidavo nė vienas valgis. Tais laikais panna cotta buvo kitokia nei šiandien valgoma panna cotta. Tais laikais, kai desertas buvo išrastas, cukrus kainavo pasakiškus pinigus, todėl panna cotta buvo nesaldinta. Klasikinio panna cotta recepto pagrindą sudaro labai dviguba grietinėlė. Desertas gaunasi labai švelnus, tačiau į dietinesnių variantų sudėtį įtraukiamas pienas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Panna cotta ant agaro agaro Žingsnis 1
Pagaminkite panna cotta. Supilkite pieną ir grietinėlę į puodą, suberkite cukrų ir agarą. Išmaišykite. Pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite ir nuimkite panna cotta nuo viryklės.

Žingsnis 2

Panna cotta ant agaro agaro Žingsnis 2
Formuokite desertą. Paskirstykite masę į formeles. Dėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos