Pappardelle cacho e pepe. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Pappardelle cacho e pepe.

Cacho e pepe - pažodžiui reiškia spagečius su sūriu ir paprikomis. Tai labai skanūs ir sotūs itališki makaronai. Iš tikrųjų cacho e pepe yra vienas paprasčiausių itališkos virtuvės patiekalų. Pagrindiniai ingredientai, be spagečių, yra tik du: kaip rodo pavadinimas, tai sūris ir pipirai. Kietasis avies sūris pecorino romano ir juodieji pipirai patiekalui suteikia unikalų skonį, dėl kurio jis toks populiarus visame pasaulyje. Kad padažas būtų gardesnis, į tagliatelle padažą įpilsime baltojo vyno.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pappardelle cacho e pepe. Žingsnis 1
Sumaišykite dviejų rūšių miltus ir druską. Rankas ištepkite alyvuogių aliejumi, įmaišykite visus miltus ir kiaušinį. Minkykite tešlą 10 minučių, tada iš jos suformuokite plokščią ovalų blyną ir uždenkite maistine plėvele.

Žingsnis 2

Pappardelle cacho e pepe. Žingsnis 2
Leiskite tešlai 20-30 minučių pailsėti kambario temperatūroje, tada iškočiokite kočėlu į ploną pailgą lakštą. Peiliu supjaustykite tagliatelle arba pappardelle ir gerai pabarstykite miltais, suvyniokite lizdus ir palikite išdžiūti.

Žingsnis 3

Pappardelle cacho e pepe. Žingsnis 3
Makaronus 2-3 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 4

Pappardelle cacho e pepe. Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę sudėkite stambiai grūstus pipirus ir česnako skiltelę. Šiek tiek pašildykite prieskonius, kol jie taps kvapnūs, tada supilkite vyną ir išgarinkite jį beveik 70 %.

Žingsnis 5

Pappardelle cacho e pepe. Žingsnis 5
Sudėkite sviestą ir išvirusius makaronus. Stipriai maišykite, kad makaronai pasidengtų padažu, ir įpilkite šiek tiek makaronų sultinio. Įmaišykite visą tarkuotą sūrį ir toliau intensyviai maišykite. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek sultinio.

Žingsnis 6

Pappardelle cacho e pepe. Žingsnis 6
Pašildytas sūris su skysčiu turėtų sudaryti matinį, tirštą padažą, kuris glazūruotų makaronus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos