Publikavimo data: 2025-08-16
Paprastas aromatingo bulguro receptas
Kad bulguras taptų aromatingesnis, kepdami grūdus į aliejų įberkite prieskonių ir pagardų, citrinos ar apelsino žievelės. Kruopos sugers aliejų kartu su aromatais, o paruoštas patiekalas bus nepaprastai skanus. O jei bulgurą virsite ne ant vandens, o ant vištienos ar mėsos sultinio, tuomet būtinai turėsite pasiruošti priedą. Norėdami padaryti įspūdį visiems prie stalo, patiekite porciją kvapnaus bulguro su virtiniu kiaušiniu ir ant viršaus užbarstykite šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio.
Žingsnis 1
Apkepkite bulgurą. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite raudonėlį ir kaitinkite 30 sekundžių. Sudėkite bulgurą ir maišydami kepkite apie 2 minutes.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Į bulgurą supilkite vištienos sultinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki mažos ir 15 minučių troškinkite uždengę dangčiu.
Kategorijos