Paprastas baklažanų parmezanas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Paprastas baklažanų parmezanas.

"Aubergine parmeggiano" yra itališkos virtuvės patiekalas. Pasirodo, jis labai sotus ir skanus, o jo ypatybė ta, kad nėra labai kaloringas, todėl galite nesibaiminti dėl savo figūros. Šis patiekalas patiks kiekvienam šeimos nariui ir niekas nuo stalo neatsistos alkanas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas baklažanų parmezanas. Žingsnis 1
Baklažanus supjaustykite plonais griežinėliais, papipirinkite ir pasūdykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnakus arba pertrinkite juos per česnakų presą. Parmezaną sutarkuokite smulkia tarka, o mocarelą - stambia tarka. Svogūną ir pomidorus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Paprastas baklažanų parmezanas. Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, česnaką ir pomidorus, viską kepkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Paprastas baklažanų parmezanas. Žingsnis 3
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite baklažanus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Paprastas baklažanų parmezanas. Žingsnis 4
Sudėkite keptas daržoves į gilų dubenį ir susmulkinkite jas trintuvu.

Žingsnis 5

Paprastas baklažanų parmezanas. Žingsnis 5
Į paruoštą kepimo indą pirmiausia sudėkite daržovių padažą, tada baklažanus ir pabarstykite sūrio mišiniu. Pakartokite kelis sluoksnius.

Žingsnis 6

Paprastas baklažanų parmezanas. Žingsnis 6
Įdėkite kepimo formą į 180 ℃ įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos