Paprastas, bet sveikas rizotas su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Paprastas, bet sveikas rizotas su krevetėmis

Nepaisant to, kad šio tipo rizotas yra paprastas, jo skonis nė kiek nenusileidžia analogiškiems rizotams, gaminamiems iš įvairesnių produktų. Krevetės, žuvies sultinys, sviestas ir parmezanas - tai klasikiniai ingredientai, kurie šį patiekalą paverčia klasikiniu Viduržemio jūros regiono patiekalu. Patiekalui paruošti nereikia daug laiko, jį gali gaminti ir pradedantieji virėjai.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas, bet sveikas rizotas su krevetėmis Žingsnis 1
Iš žuvies galvų išvirkite sultinį. Išvirkite ir nulupkite krevetes.

Žingsnis 2

Paprastas, bet sveikas rizotas su krevetėmis Žingsnis 2
2-3 minutes troškinkite krevetes su smulkintais svogūnais ir ryžiais. Tada maišydami pamažu supilkite karštą sultinį. Jis turi būti sugertas, tik tada supilkite kitą porciją. Šis procesas užtruks apie 20 minučių.

Žingsnis 3

Paprastas, bet sveikas rizotas su krevetėmis Žingsnis 3
Kai ryžiai bus al dente, įpilkite į juos sviesto. Išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žolelių sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, rizotas su grybais

Kategorijos