Publikavimo data: 2024-05-25
Paprastas, bet sveikas rizotas su krevetėmis
Nepaisant to, kad šio tipo rizotas yra paprastas, jo skonis nė kiek nenusileidžia analogiškiems rizotams, gaminamiems iš įvairesnių produktų. Krevetės, žuvies sultinys, sviestas ir parmezanas - tai klasikiniai ingredientai, kurie šį patiekalą paverčia klasikiniu Viduržemio jūros regiono patiekalu. Patiekalui paruošti nereikia daug laiko, jį gali gaminti ir pradedantieji virėjai.
Žingsnis 1
Iš žuvies galvų išvirkite sultinį. Išvirkite ir nulupkite krevetes.
Žingsnis 2
2-3 minutes troškinkite krevetes su smulkintais svogūnais ir ryžiais. Tada maišydami pamažu supilkite karštą sultinį. Jis turi būti sugertas, tik tada supilkite kitą porciją. Šis procesas užtruks apie 20 minučių.
Žingsnis 3
Kai ryžiai bus al dente, įpilkite į juos sviesto. Išmaišykite ir pagardinkite prieskoniais.
Kategorijos