Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi

Žodis "tartare" reiškia ne tik gerai žinomą žalios mėsos patiekalą, bet ir smulkiais kubeliais supjaustytos mėsos rūšį. Šviežių pomidorų tartaras - puiki veganiška žalios mėsos alternatyva. Jam paruošti geriau imti tik prinokusius skirtingų spalvų pomidorus: raudonus, rausvus, geltonus ir juodus. Tartaras apšlakstomas saldžiu padažu, kurio pagrindą sudaro grūdėtosios garstyčios, medus, aliejus ir balzaminis actas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite nedideliais 1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.

Žingsnis 3

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite medų, balzaminį actą, grūdėtąsias garstyčias ir augalinį aliejų. Viską suplakite šakute iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite raudonuosius ir geltonuosius pomidorus, petražoles ir česnakus.

Žingsnis 5

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 5
Viską užpilkite padažu, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 6
Pomidorų tartaras paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos