Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi

Žodis "tartare" reiškia ne tik gerai žinomą žalios mėsos patiekalą, bet ir smulkiais kubeliais supjaustytos mėsos rūšį. Šviežių pomidorų tartaras - puiki veganiška žalios mėsos alternatyva. Jam paruošti geriau imti tik prinokusius skirtingų spalvų pomidorus: raudonus, rausvus, geltonus ir juodus. Tartaras apšlakstomas saldžiu padažu, kurio pagrindą sudaro grūdėtosios garstyčios, medus, aliejus ir balzaminis actas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite nedideliais 1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus.

Žingsnis 3

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Sumaišykite medų, balzaminį actą, grūdėtąsias garstyčias ir augalinį aliejų. Viską suplakite šakute iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite raudonuosius ir geltonuosius pomidorus, petražoles ir česnakus.

Žingsnis 5

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 5
Viską užpilkite padažu, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Pomidorų tartaras su garstyčiomis ir medumi Žingsnis 6
Pomidorų tartaras paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, užkandis, avokadų sezonas, žalios žuvies užkandžiai, tartaras, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga, avokadų užkandžiai, tuno tartaras

Kategorijos