Paprastas plovas su vištiena ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Paprastas plovas su vištiena ir česnakais

Pilavas su vištiena ir česnakais - aromatingas, sotus ir skanus patiekalas, kurį galima ruošti ir šventiniam stalui, ir šeimos vakarienei. Ryžiai būna purūs, vištienos gabalėliai minkšti, o česnako skiltelės ir prieskoniai suteikia plovui neįprasto skonio. Šis receptas nereikalauja daug laiko ir pastangų, o rezultatas bus puikus.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas plovas su vištiena ir česnakais Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite svogūnus įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs.

Žingsnis 2

Paprastas plovas su vištiena ir česnakais Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite vištieną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Įpilkite į mėsą 2 puodelius vandens, įberkite druskos ir prieskonių ir troškinkite 10-15 min.

Žingsnis 3

Paprastas plovas su vištiena ir česnakais Žingsnis 3
Tada į mėsą sudėkite morkas ir ryžius ir išmaišykite. Į ryžius įkiškite neluptas česnako skilteles. Dabar įpilkite vandens, kad jis apsemtų ryžius 2 cm.

Žingsnis 4

Paprastas plovas su vištiena ir česnakais Žingsnis 4
Užvirinkite plovą ir sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros. Virkite 30 minučių. Tada išmaišykite, nukelkite nuo ugnies ir palikite po dangčiu 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos