Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais

Jei liko stiklinė kefyro ir šaldytuve ilgai liūdėję kopūstai, skubiai eikite gaminti pyrago. Labai paprastas, skanus ir sotus.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 1
Įdarui į keptuvę įpilkite 1 šaukštą saulėgrąžų aliejaus ir apkepkite smulkintus kopūstus, maltą mėsą, morkas (nebūtinai), įberkite žolelių. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 2

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite pyrago įdarą. Sumaišykite kefyrą, majonezą, kiaušinius ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 3
Į mišinį suberkite miltus. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 4
Pusę tešlos supilkite į riebalais išteptą kepimo formą. Ant viršaus sudėkite maltos mėsos ir kopūstų faršą.

Žingsnis 5

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 5
Ant įdaro uždėkite kitą pusę tešlos. Jei norite, pabarstykite sezamo sėklomis.

Žingsnis 6

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 6
Pašaukite pyragą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 1 valandai.

Žingsnis 7

Paprastas pyragas su malta mėsa ir kopūstais Žingsnis 7
Išimkite iš orkaitės pagardintą pyragą ir leiskite jam šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos