Publikavimo data: 2024-06-08
Paprastas rameno receptas
"Ramen" - tai greitai paruošiama ir nebrangi sriuba, kurios gimtine laikoma Kinija. Iš ten receptas paplito Japonijoje, Korėjoje ir kitose Azijos šalyse. Šis kvapnus, neįprasto skonio patiekalas mėgstamas ir mūsų šalyje. Rameną sudaro dvi pagrindinės sudedamosios dalys - sultinys (žuvis, mėsa) ir minkšti makaronai (ryžiai, grikiai, kiaušiniai). Likusios sudedamosios dalys gali skirtis. Paprastas ramenas namuose gali būti ruošiamas su kiaušiniu, sojų ir žuvies padažu, vištiena ir žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite paprastą rameną. Minkštai virtus kiaušinius virkite 4-5 minutes. Visas filė virkite pasūdytame vandenyje 15-20 minučių, kol suminkštės. Išvirus sultinį perkoškite. Supjaustykite vištieną vidutinio dydžio gabalėliais. Į sultinį įpilkite sojos ir žuvies padažo.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Uždėkite sultinį ant ugnies ir leiskite užvirti. Sudėkite makaronus. Sudėkite aitriąsias paprikas, mėsą ir žoleles. Viską pavirkite 2-3 minutes. Nuimkite nuo viryklės. Kiaušinius nulupkite, perpjaukite į dvi dalis.
Kategorijos