Paprastas rameno receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Paprastas rameno receptas

"Ramen" - tai greitai paruošiama ir nebrangi sriuba, kurios gimtine laikoma Kinija. Iš ten receptas paplito Japonijoje, Korėjoje ir kitose Azijos šalyse. Šis kvapnus, neįprasto skonio patiekalas mėgstamas ir mūsų šalyje. Rameną sudaro dvi pagrindinės sudedamosios dalys - sultinys (žuvis, mėsa) ir minkšti makaronai (ryžiai, grikiai, kiaušiniai). Likusios sudedamosios dalys gali skirtis. Paprastas ramenas namuose gali būti ruošiamas su kiaušiniu, sojų ir žuvies padažu, vištiena ir žolelėmis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas rameno receptas Žingsnis 1
Paruoškite paprastą rameną. Minkštai virtus kiaušinius virkite 4-5 minutes. Visas filė virkite pasūdytame vandenyje 15-20 minučių, kol suminkštės. Išvirus sultinį perkoškite. Supjaustykite vištieną vidutinio dydžio gabalėliais. Į sultinį įpilkite sojos ir žuvies padažo.

Žingsnis 2

Paprastas rameno receptas Žingsnis 2
Baigti gaminti. Uždėkite sultinį ant ugnies ir leiskite užvirti. Sudėkite makaronus. Sudėkite aitriąsias paprikas, mėsą ir žoleles. Viską pavirkite 2-3 minutes. Nuimkite nuo viryklės. Kiaušinius nulupkite, perpjaukite į dvi dalis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos