Paprastas šaltibarščių receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Paprastas šaltibarščių receptas

Cholodecas - tai patiekalas, nuo seno žinomas įvairiuose miestuose ir šalyse. Pagal šį paprastą receptą jį galite paruošti gana greitai. Kad šaltibarščiai gerai sušaltų, būtina naudoti kiaulių pėdas, ausis, uodegas arba smegenų kaulus. Jei virdami šaltibarščius į lukštus įdėsite svogūnų, sultinys bus auksinis. Būtina laikytis ingredientų proporcijų, kad šaltibarščiai būtų tiršti. Šaldytuve jis laikomas ne ilgiau kaip dvi dienas.
Gaminimo laikas
590 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas šaltibarščių receptas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Į puodą sudėkite kiaulės kojas, vištieną ir kiaulieną. Įpilkite vandens ir palikite 3 valandoms. Pastatykite puodą ant viryklės, kai vanduo užvirs, nuimkite putas, sumažinkite ugnį ir virkite 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Paprastas šaltibarščių receptas Žingsnis 2
Sudėkite daržoves prie mėsos. Į puodą su mėsa sudėkite morkas ir svogūnus ir troškinkite dar 1 valandą. Įberkite druskos, pipirų ir lauro lapų ir troškinkite dar 30 minučių. Nuimkite puodą nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 3

Paprastas šaltibarščių receptas Žingsnis 3
Aprenkite šaltibarščius. Mėsą išimkite iš sultinio ir smulkiai supjaustykite. Nuovirą perkoškite per sietelį, paskui per sūrmaišį. Vienodas mėsos dalis sudėkite į piales, pabarstykite česnaku ir užpilkite sultiniu. Dėkite cholodets į šaldytuvą 6 valandoms sustingti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos