Publikavimo data: 2024-05-20
Paprastas skanus paštetas su grybais grietinėlės padaže
Nepaisant to, kad "ptitim" yra įprasti, nors ir smulkūs kvietiniai makaronai, patiekalas, paruoštas su grybais, yra originalus ir neįprasto skonio. Juolab kad į patiekalo sudėtį įeina česnakai, bazilikai, grietinėlės padažas. Ptitim paruošiamas greitai, ypatingų pastangų nereikia. Patiekalas pravers jaukiai vakarienei su šeima ar draugais. Jis sotus: po jo ilgam pamiršite alkį. Ne veltui jis labai populiarus Izraelyje ir yra privalomas moksleiviams.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, grybus ir česnakus. Kepkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes, tada pagal skonį pagardinkite pipirais.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir džiovintus bazilikus, išmaišykite ir virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę su grybais supilkite pimentimą iš keptuvės, pasūdykite ir išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite pentimi su grybais grietinėlės padaže 8-10 minučių.
Kategorijos