Publikavimo data: 2024-06-22
Paprastas tyrės receptas
Klasikinį bulvių košės receptą tikriausiai žino kiekviena namų šeimininkė, nepriklausomai nuo jos kulinarinės patirties. Bulvių košė yra skani, puri ir tinka beveik bet kokiam patiekalui. Šį patiekalą ar garnyrą pagaminti labai paprasta: išvirkite nuluptas bulves ir sutrinkite jas iki pastos pavidalo. Toks patiekalas jus nudžiugins gaminimo paprastumu ir patiks visai jūsų šeimai. Kreminės bulvių košės receptas jums padės nereikalaudamas daug laiko.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais griežinėliais.
Žingsnis 2
Užpilkite bulves vandeniu. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol užvirs. Kai užvirs, pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Nusausinkite bulves ir sutrinkite jas trintuvu. Sudėkite sviestą ir pamažu supilkite pieną.
Žingsnis 4
Bulvių košę sudėkite į lėkštę ir papuoškite petražolių šakele. Bulvių košę galima patiekti su bet kokiu kitu patiekalu - daržovėmis, mėsa ar žuvimi. Gero apetito.
Kategorijos