Publikavimo data: 2025-08-19
Paprasti farfalle makaronai su lašiša
Makaronai farfalle su lašiša savo skoniu pradžiugins net gurmanus. Išvirę makaronai turi būti minkšti išorėje ir šiek tiek kieti viduje. Tokių makaronų nebūtina nuplauti, tada padažas juos tarsi apgaubs. Patiekalui naudojama grietinėlė suteikia švelnumo ir aksominės tekstūros, o lašiša šiam patiekalui suteikia pikantiškumo ir rafinuotumo. Šis receptas puikiai tinka šeimos vakarienei arba svečiams priimti.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir maišydami kepkite žuvį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Žuvį užpilkite grietinėle, pašildykite 1-2 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite sūrį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Tada sudėkite farfalle makaronus, išmaišykite ir virkite 1-2 minutes.
Kategorijos