Publikavimo data: 2024-06-08
Paprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais
Labai skanus ir paprastas įdarytų kopūstų receptas. Įdarytus kopūstus daug lengviau paruošti nei baltagūžius kopūstus. Kadangi Pekino kopūstai patys savaime yra švelnūs, iš jų pagaminti įdaryti kopūstai yra intensyvesnio skonio.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą suberkite ryžius ir tarkuotas morkas. Druskos ir pipirų pagal skonį. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves padažui: susmulkinkite paprikas ir prieskonines žoleles, sutarkuokite morkas, nulupkite pomidorus, juos 3 min. palaikykite verdančiame vandenyje, o tada įmeskite į šaltą vandenį. Pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Apkepkite morkas augaliniame aliejuje, sudėkite paprikas, pomidorus ir žoleles. Viską kartu šiek tiek pakepinkite, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 4
Nupjaukite Pekino kopūsto storąją dalį ir atskirkite kopūstą atskirais lapais.
Žingsnis 5
Kopūstų lapus sudėkite į tinkamą dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Tada lapus nusausinkite, atvėsinkite ir nusausinkite.
Žingsnis 6
Ant kiekvieno Pekino kopūsto lapo uždėkite po nedidelį kiekį įdaro ir susukite įdarytą kopūstą. Jei kopūsto lapas sustingęs, galite jį švelniai suplakti mėsos plaktuku.
Žingsnis 7
Ant puodo dugno užpilkite šiek tiek padažo ir sandariai išdėliokite įdarytus kopūstus. Ant viršaus užpilkite likusį padažą ir įpilkite šiek tiek vandens. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite įdarytus kopūstus 30-40 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos