Paprasti koldūnai su vyšniomis: receptas su vaizdo įrašu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Paprasti koldūnai su vyšniomis: receptas su vaizdo įrašu

Vyšnių varenikus pagal mūsų receptą galima iš anksto užšaldyti, o virti jie trunka tik 5-7 minutes. Nepamirškite į įdarą įberti krakmolo, kad uogos neištirptų. Saldžiuosius voveraites galima patiekti su grietine.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į miltus įberkite druskos, supilkite karštą vandenį, suminkštintą sviestą ir grietinę. Užminkykite vientisą elastingą tešlą. Padalykite tešlą į 3 dalis, kiekvieną dalį suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Dubenyje sumaišykite vyšnias su cukrumi ir krakmolu.

Žingsnis 3

Iškočiokite tešlą ir iš jos apskritimu arba specialia forma išpjaukite vienodus apskritimus. Į kiekvieno gabalėlio vidurį dėkite įdaro ir suformuokite koldūnus.

Žingsnis 4

Koldūnus virkite verdančiame vandenyje 4-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos