Publikavimo data: 2024-05-01
Paprasti koldūnai su vyšniomis: receptas su vaizdo įrašu
Vyšnių varenikus pagal mūsų receptą galima iš anksto užšaldyti, o virti jie trunka tik 5-7 minutes. Nepamirškite į įdarą įberti krakmolo, kad uogos neištirptų. Saldžiuosius voveraites galima patiekti su grietine.
Žingsnis 1
Į miltus įberkite druskos, supilkite karštą vandenį, suminkštintą sviestą ir grietinę. Užminkykite vientisą elastingą tešlą. Padalykite tešlą į 3 dalis, kiekvieną dalį suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite vyšnias su cukrumi ir krakmolu.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir iš jos apskritimu arba specialia forma išpjaukite vienodus apskritimus. Į kiekvieno gabalėlio vidurį dėkite įdaro ir suformuokite koldūnus.
Žingsnis 4
Koldūnus virkite verdančiame vandenyje 4-5 minutes.
Kategorijos