Paprasti koldūnai su vyšniomis: receptas su vaizdo įrašu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Paprasti koldūnai su vyšniomis: receptas su vaizdo įrašu

Vyšnių varenikus pagal mūsų receptą galima iš anksto užšaldyti, o virti jie trunka tik 5-7 minutes. Nepamirškite į įdarą įberti krakmolo, kad uogos neištirptų. Saldžiuosius voveraites galima patiekti su grietine.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Į miltus įberkite druskos, supilkite karštą vandenį, suminkštintą sviestą ir grietinę. Užminkykite vientisą elastingą tešlą. Padalykite tešlą į 3 dalis, kiekvieną dalį suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Dubenyje sumaišykite vyšnias su cukrumi ir krakmolu.

Žingsnis 3

Iškočiokite tešlą ir iš jos apskritimu arba specialia forma išpjaukite vienodus apskritimus. Į kiekvieno gabalėlio vidurį dėkite įdaro ir suformuokite koldūnus.

Žingsnis 4

Koldūnus virkite verdančiame vandenyje 4-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos