Publikavimo data: 2024-06-15
Paprasti makaronai su lašiša
Lašiša yra neginčijama šiuolaikinės Europos virtuvės lyderė ir viena vertingiausių komercinių jūros žuvų pasaulyje. Tiesa, ji nėra pati pigiausia jūros žuvis, tačiau jos sudėtis - tikras lobis. Štai kodėl šiuolaikinės šeimininkės šią žuvį noriai įtraukia į šeimos racioną. Mūsų paprastas lašišos su makaronais receptas joms tikrai patiks.
Žingsnis 1
Įdėkite puodą su vandeniu ant dujų, užvirinkite vandenį, įberkite druskos. Į verdantį vandenį sudėkite makaronus. Vėl užvirkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol suminkštės. Gaminimo laiką nurodykite ant pakuotės.
Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Sudėkite svogūnus į keptuvę ir kepkite, kol taps skaidrūs. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į keptuvę. Kepkite, kol pasklis specifinis kepintų česnakų kvapas.
Žingsnis 3
Paruoštą žuvį supjaustykite vidutinio dydžio (iki dviejų centimetrų) kubeliais. Sudėkite į keptuvę, supilkite grietinėlę. Išmaišykite ir troškinkite ant didelės ugnies, kad išgaruotų drėgmė. Susmulkinkite petražoles ir įdėkite pačioje virimo pabaigoje.
Žingsnis 4
Nusausinkite vandenį iš virtų makaronų. Sumaišykite jį su keptuvės turiniu ir pavirkite dar minutę. Paragaukite ir, jei reikia, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos