Paprasti marinuoti grybai su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais

Rusijos miškai garsėja grybų gausa. Kasmet "ramios medžioklės" mėgėjai rengia išvykas į šias gamtos dovanas ir pagauna save galvojančius, kad jau prisirinko per daug. Nesijaudinkite dėl to, nes grybai visada populiarūs ant rusų stalo, ypač marinuoti. Toks paruošimas pagal mūsų receptą gaunasi pikantiškas, kvapnus ir daug skanesnis nei parduotuvinis variantas.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 2
Česnaką supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 3
Sudėkite grybus į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite 25 minutes.

Žingsnis 4

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 4
Nusausinkite vandenį nuo grybų per sietelį.

Žingsnis 5

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 5
Paruoškite marinatą grybams. Į puodą įpilkite 1 l vandens, įberkite juodųjų pipirų, lauro lapą, gvazdikėlius, česnaką, svogūną, augalinį aliejų, druską ir cukrų. Užvirinkite.

Žingsnis 6

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 6
Sudėkite grybus į puodą ir 5 minutes virkite marinate, kai užvirs. Pabaigoje į puodą įpilkite acto ir palikite grybus brinkti apie 2 valandas.

Žingsnis 7

Paprasti marinuoti grybai su svogūnais Žingsnis 7
Paruoštus marinuotus grybus perkelkite į stiklainį arba patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
grybų patiekalai, daržovių ir grybų užkandžiai, šalti užkandžiai, šaltibarščiai, grybų gaminiai, konservavimas, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, morkų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos