Publikavimo data: 2024-05-26
Paprasti marinuoti grybai su svogūnais
Rusijos miškai garsėja grybų gausa. Kasmet "ramios medžioklės" mėgėjai rengia išvykas į šias gamtos dovanas ir pagauna save galvojančius, kad jau prisirinko per daug. Nesijaudinkite dėl to, nes grybai visada populiarūs ant rusų stalo, ypač marinuoti. Toks paruošimas pagal mūsų receptą gaunasi pikantiškas, kvapnus ir daug skanesnis nei parduotuvinis variantas.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Česnaką supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite grybus į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite 25 minutes.
Žingsnis 4
Nusausinkite vandenį nuo grybų per sietelį.
Žingsnis 5
Paruoškite marinatą grybams. Į puodą įpilkite 1 l vandens, įberkite juodųjų pipirų, lauro lapą, gvazdikėlius, česnaką, svogūną, augalinį aliejų, druską ir cukrų. Užvirinkite.
Žingsnis 6
Sudėkite grybus į puodą ir 5 minutes virkite marinate, kai užvirs. Pabaigoje į puodą įpilkite acto ir palikite grybus brinkti apie 2 valandas.
Žingsnis 7
Paruoštus marinuotus grybus perkelkite į stiklainį arba patiekite.
Kategorijos