Paprasti ploni blyneliai ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Paprasti ploni blyneliai ant pieno

Norint pagaminti plonus pieno blynus, nereikia jokių ypatingų gudrybių. Kuo skystesnė tešla, tuo plonesni bus blyneliai. Blyneliai taps apskrudę, jei juos kepsite su mielėmis. Kad blyneliai būtų porėti, mažoje skylutėje dalį pieno į tešlą reikia įpilti šiek tiek karšto. Blynas paruoštas, kai jis turi auksinį raudonį ir traškius kraštus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprasti ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 1
Paimkite platų gilų dubenį, įmuškite kiaušinius ir cukrų. Suberkite miltus ir maišytuvu išmaišykite iki vientisos masės. Į tešlą supilkite pieną ir plaktuvu išmaišykite iki vientisos masės. Įdėkite sviestą ir dar kartą išmaišykite. Leiskite tešlai pastovėti dešimt minučių.

Žingsnis 2

Paprasti ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 2
Keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir gerai įkaitinkite ant ugnies. Supilkite tešlą į karštą keptuvę ir paskirstykite ją plonu sluoksniu. Apkepkite blynus iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos