Vokiškas obuolių blynas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Vokiškas obuolių blynas

Vokiškas obuolių blynas yra tradicinis vokiečių ir olandų virtuvės receptas. Švelni tešlos tekstūra, obuolių skonis, traški plutelė! Nereikia stovėti prie viryklės - blynas iškepa orkaitėje! Jei norite, blyną galite papuošti uogomis ir plakta grietinėle.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Aliejumi patepkite ugniai atsparų indą ir sudėkite į jį obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su pienu ir palaipsniui įmaišykite kiaušinių masę, nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Įdarykite obuolius paruošta tešla ir siųskite juos į tą pačią 170 °C temperatūros orkaitę 20-25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos