Publikavimo data: 2024-05-01
Vokiškas obuolių blynas
Vokiškas obuolių blynas yra tradicinis vokiečių ir olandų virtuvės receptas. Švelni tešlos tekstūra, obuolių skonis, traški plutelė! Nereikia stovėti prie viryklės - blynas iškepa orkaitėje! Jei norite, blyną galite papuošti uogomis ir plakta grietinėle.
Žingsnis 1
Aliejumi patepkite ugniai atsparų indą ir sudėkite į jį obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių.
Žingsnis 2
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su pienu ir palaipsniui įmaišykite kiaušinių masę, nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Įdarykite obuolius paruošta tešla ir siųskite juos į tą pačią 170 °C temperatūros orkaitę 20-25 minutėms.
Kategorijos