Vokiškas obuolių blynas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Vokiškas obuolių blynas

Vokiškas obuolių blynas yra tradicinis vokiečių ir olandų virtuvės receptas. Švelni tešlos tekstūra, obuolių skonis, traški plutelė! Nereikia stovėti prie viryklės - blynas iškepa orkaitėje! Jei norite, blyną galite papuošti uogomis ir plakta grietinėle.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aliejumi patepkite ugniai atsparų indą ir sudėkite į jį obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su pienu ir palaipsniui įmaišykite kiaušinių masę, nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Įdarykite obuolius paruošta tešla ir siųskite juos į tą pačią 170 °C temperatūros orkaitę 20-25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos