Publikavimo data: 2024-06-22
Paprasti tinginiai koldūnai
Visada norėjau išmokti gaminti tinginius koldūnus, bet man taip ir nepavyko. O vieną dieną receptas vis dėlto pavyko! Mano dukra ir aš tiesiog dievinu šiuos koldūnus. Jie išverda labai greitai, o gaunasi labai minkšti ir skanūs.
Žingsnis 1
Į sutrintą varškę įmuškite kiaušinį, suberkite druską, cukrų ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Dabar nedidelėmis porcijomis suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Ji turi būti lipni, todėl minkykite šakute.
Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant stalo ir apvoliokite ją miltuose.
Žingsnis 4
Suformuokite dešreles.
Žingsnis 5
Varškės dešreles supjaustykite nedideliais gabalėliais - sausainiais.
Žingsnis 6
Koldūnus panardinkite į pasūdytą verdantį vandenį ir užvirę virkite 2-3 minutes.
Kategorijos