Paprasti tinginiai koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Paprasti tinginiai koldūnai

Visada norėjau išmokti gaminti tinginius koldūnus, bet man taip ir nepavyko. O vieną dieną receptas vis dėlto pavyko! Mano dukra ir aš tiesiog dievinu šiuos koldūnus. Jie išverda labai greitai, o gaunasi labai minkšti ir skanūs.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprasti tinginiai koldūnai Žingsnis 1
Į sutrintą varškę įmuškite kiaušinį, suberkite druską, cukrų ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Paprasti tinginiai koldūnai Žingsnis 2
Dabar nedidelėmis porcijomis suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Ji turi būti lipni, todėl minkykite šakute.

Žingsnis 3

Paprasti tinginiai koldūnai Žingsnis 3
Padėkite tešlą ant stalo ir apvoliokite ją miltuose.

Žingsnis 4

Paprasti tinginiai koldūnai Žingsnis 4
Suformuokite dešreles.

Žingsnis 5

Paprasti tinginiai koldūnai Žingsnis 5
Varškės dešreles supjaustykite nedideliais gabalėliais - sausainiais.

Žingsnis 6

Paprasti tinginiai koldūnai Žingsnis 6
Koldūnus panardinkite į pasūdytą verdantį vandenį ir užvirę virkite 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos