Paprasti virti kukurūzai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paprasti virti kukurūzai

Virti kukurūzai - skanus patiekalas, kurį paprasta paruošti. Jums tereikia išvirti kukurūzų burbuoles vandenyje arba piene. Šiame recepte kukurūzai verdami piene su sviestu, druska ir cukrumi. Gaunamas subtilus saldus ir sūrus, malonaus aromato ir neįprasto skonio patiekalas. Maistui ruošti rinkitės jaunus, šviesiai geltonos spalvos kukurūzus su lygiais grūdeliais.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti virti kukurūzai Žingsnis 1
Išmirkykite kukurūzus. Įdėkite kukurūzus į puodą su vandeniu ir palikite mirkti 1-2 valandas.

Žingsnis 2

Paprasti virti kukurūzai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į kitą puodą supilkite vandenį ir užvirinkite. Tada supilkite pieną, sudėkite sviestą, cukrų ir druską, viską gerai išmaišykite. Sudėkite kukurūzus, vėl užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies dar 6 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos