Publikavimo data: 2025-08-17
Paprasti virti kukurūzai
Virti kukurūzai - skanus patiekalas, kurį paprasta paruošti. Jums tereikia išvirti kukurūzų burbuoles vandenyje arba piene. Šiame recepte kukurūzai verdami piene su sviestu, druska ir cukrumi. Gaunamas subtilus saldus ir sūrus, malonaus aromato ir neįprasto skonio patiekalas. Maistui ruošti rinkitės jaunus, šviesiai geltonos spalvos kukurūzus su lygiais grūdeliais.
Žingsnis 1
Išmirkykite kukurūzus. Įdėkite kukurūzus į puodą su vandeniu ir palikite mirkti 1-2 valandas.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į kitą puodą supilkite vandenį ir užvirinkite. Tada supilkite pieną, sudėkite sviestą, cukrų ir druską, viską gerai išmaišykite. Sudėkite kukurūzus, vėl užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies dar 6 minutes.
Kategorijos