Paprastos krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Paprastos krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos

Krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos - neįprastas, bet labai skanus patiekalas. Krabų lazdelės suteikia daug naudos organizmui. Juose esantis metioninas skatina kai kurių hormonų ir nukleino rūgščių sintezę, aktyvina žaizdų gijimo procesą, normalizuoja riebalų apykaitą ir apsaugo kepenis nuo nutukimo. Krabų lazdelėse beveik nėra angliavandenių, todėl dietologai rekomenduoja jas valgyti tiems, kurie laikosi dietos.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastos krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 1
Ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Supjaustykite tešlą 2 cm pločio juostelėmis. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

Žingsnis 2

Paprastos krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos Žingsnis 2
Krabų lazdeles apvyniokite tešlos juostele ir sudėkite ant kepimo skardos. Įmuškite kiaušinį ir aptepkite tešlą. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų. Kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos