Publikavimo data: 2024-06-15
Paprastos krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos
Krabų lazdelės iš sluoksniuotos tešlos - neįprastas, bet labai skanus patiekalas. Krabų lazdelės suteikia daug naudos organizmui. Juose esantis metioninas skatina kai kurių hormonų ir nukleino rūgščių sintezę, aktyvina žaizdų gijimo procesą, normalizuoja riebalų apykaitą ir apsaugo kepenis nuo nutukimo. Krabų lazdelėse beveik nėra angliavandenių, todėl dietologai rekomenduoja jas valgyti tiems, kurie laikosi dietos.
Žingsnis 1
Ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Supjaustykite tešlą 2 cm pločio juostelėmis. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 2
Krabų lazdeles apvyniokite tešlos juostele ir sudėkite ant kepimo skardos. Įmuškite kiaušinį ir aptepkite tešlą. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų. Kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos