Publikavimo data: 2024-09-16
Paprastos salotos su žuvies konservais
Šis patiekalas patiks tiems, kurie nemėgsta daug laiko skirti maisto gaminimui, nes jį paruošti gana paprasta. Jame taip pat yra sveikų ingredientų. Kalorijų parduotuvinį majonezą galima pakeisti naminiu majonezu, salotas papildyti petražolėmis arba kalendromis, o vietoj vyšninių pomidorų patiekalą papuošti citrinos skiltele. Konservuotos sardinės taip pat nėra būtinas ingredientas. Vietoj jų galite naudoti bet kokius kitus žuvies konservus.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Sardines sutrinkite šakute. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Agurkus ir pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Smulkiai supjaustykite krapus ir žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite salotų lapus, sardines, kiaušinius, agurkus, pomidorus ir prieskonines žoleles, kiekvieną salotų sluoksnį lengvai pabarstykite druska ir aptepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
Kategorijos