Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu

Kreminis šoninės padažas puikiai tinka prie virtų koldūnų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu Žingsnis 1
Koldūnus ir bulves 8-10 minučių virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 2

Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu Žingsnis 2
Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu Žingsnis 3
Kepkite šoninę, kol ji taps auksinė (jei norite, galite įdėti česnako).

Žingsnis 4

Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu Žingsnis 4
Kai šoninė pradės auksuoti, sudėkite jau paruoštus koldūnus ir kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 5

Paruošti koldūnai su grietinėlės ir šoninės padažu Žingsnis 5
Tada supilkite grietinėlę ir palaukite, kol sutirštės, o pabaigoje įberkite krapų. Mūsų patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos