Publikavimo data: 2024-04-17
Pasninko bulguras
Bulgur - tai išgryninti, garuose virti ir džiovinti kviečiai. Šie grūdai garsėja tarp geros mitybos šalininkų. Jis mėgstamas dėl savo maistingumo, didžiulės naudos ir malonaus riešutų skonio. Šiame recepte bulguras verdamas su pomidorais, svogūnais ir morkomis. Šis patiekalas puikiai tinka per gavėnią ir laikantis dietos.
Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis.
Žingsnis 5
Ant svogūnų sudėkite morkas ir pomidorus.
Žingsnis 6
Suberkite prieskonius, išmaišykite. Kepkite daržoves 4 minutes.
Žingsnis 7
Į daržoves suberkite virtą bulgurą ir viską gerai išmaišykite.
Kategorijos