Pasninko bulguras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Pasninko bulguras

Bulgur - tai išgryninti, garuose virti ir džiovinti kviečiai. Šie grūdai garsėja tarp geros mitybos šalininkų. Jis mėgstamas dėl savo maistingumo, didžiulės naudos ir malonaus riešutų skonio. Šiame recepte bulguras verdamas su pomidorais, svogūnais ir morkomis. Šis patiekalas puikiai tinka per gavėnią ir laikantis dietos.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pasninko bulguras Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Pasninko bulguras Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Pasninko bulguras Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Pasninko bulguras Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis.

Žingsnis 5

Pasninko bulguras Žingsnis 5
Ant svogūnų sudėkite morkas ir pomidorus.

Žingsnis 6

Pasninko bulguras Žingsnis 6
Suberkite prieskonius, išmaišykite. Kepkite daržoves 4 minutes.

Žingsnis 7

Pasninko bulguras Žingsnis 7
Į daržoves suberkite virtą bulgurą ir viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos