Publikavimo data: 2025-08-19
Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis
Greitų pietų ar vakarienės idėja. Labai skanus kopūstų ir morkų derinys. Tinka liesai mitybai.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka. Jei morkos per saldžios, galite jas pamirkyti vandenyje ir išspausti.
Žingsnis 2
Pakepinkite morkas keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus ir keptas morkas į puodą arba keptuvę. Įpilkite stiklinę vandens.
Žingsnis 5
Daržoves pagardinkite džiovintomis petražolėmis, druska, juodaisiais pipirais ir lauro lapais. Išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
Žingsnis 6
Be to, kupatus galite apkepti keptuvėje ir patiekti su kopūstais.
Kategorijos