Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis

Greitų pietų ar vakarienės idėja. Labai skanus kopūstų ir morkų derinys. Tinka liesai mitybai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis Žingsnis 1
Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka. Jei morkos per saldžios, galite jas pamirkyti vandenyje ir išspausti.

Žingsnis 2

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis Žingsnis 2
Pakepinkite morkas keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis Žingsnis 3
Kopūstus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 4

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus ir keptas morkas į puodą arba keptuvę. Įpilkite stiklinę vandens.

Žingsnis 5

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis Žingsnis 5
Daržoves pagardinkite džiovintomis petražolėmis, druska, juodaisiais pipirais ir lauro lapais. Išmaišykite. Troškinkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.

Žingsnis 6

Pasninko kopūstai, troškinti su morkomis Žingsnis 6
Be to, kupatus galite apkepti keptuvėje ir patiekti su kopūstais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos