Publikavimo data: 2025-08-20
Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais
Į savo valgiaraštį įtraukę gavėnios patiekalus, galite pereiti prie sveikesnės mitybos. Egzistuoja mitas, kad sveikas maistas yra neskanus ir jį gaminti reikia per daug laiko. Lengvai galite įsitikinti priešingai! Jam paruošti reikės bulvių, morkų, žaliųjų svogūnų stiebų ir sairos skardinėje. Dar vienas lengvai paruošiamas, bet skanus receptas "kaip pas mamą" į jūsų taupyklę! Papildykite savo kulinarinę biblioteką šviežiu receptu. Galima patiekti bet kokia proga.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Taip pat supjaustykite morkas. Žaliuosius svogūnus supjaustykite mažais žiedais. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį paruoštus produktus.
Žingsnis 3
Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Perkelkite salotas į gražią lėkštę.
Žingsnis 5
Padėkite jį ant stalo!
Kategorijos