Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais

Į savo valgiaraštį įtraukę gavėnios patiekalus, galite pereiti prie sveikesnės mitybos. Egzistuoja mitas, kad sveikas maistas yra neskanus ir jį gaminti reikia per daug laiko. Lengvai galite įsitikinti priešingai! Jam paruošti reikės bulvių, morkų, žaliųjų svogūnų stiebų ir sairos skardinėje. Dar vienas lengvai paruošiamas, bet skanus receptas "kaip pas mamą" į jūsų taupyklę! Papildykite savo kulinarinę biblioteką šviežiu receptu. Galima patiekti bet kokia proga.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Taip pat supjaustykite morkas. Žaliuosius svogūnus supjaustykite mažais žiedais. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį paruoštus produktus.

Žingsnis 3

Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 4
Perkelkite salotas į gražią lėkštę.

Žingsnis 5

Pasninko salotos su konservuota žuvimi ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 5
Padėkite jį ant stalo!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos