Pasninko žuvų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pasninko žuvų salotos

Šios konservuoto tuno, saldžių bananų, ryžių ir pomidorų salotos su pikantišku padažu, idealiai tinkančios neįprastų ir egzotiškų derinių mėgėjams, yra ne tik skanios, bet jose nėra jokių gyvūninės kilmės produktų, išskyrus žuvį, todėl jos tinka gavėnios laikotarpiu. Bananai, suteikiantys patiekalui ypatingą poskonį, šalina skysčius iš organizmo ir mažina kraujospūdį. Jie taip pat naudingi sergant mažakraujyste, nes juose yra reikiamas kiekis geležies, kalio ir magnio.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pasninko žuvų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite actą ir papriką. Tada plaktuvu atsargiai supilkite augalinį aliejų. Padažą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Pasninko žuvų salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite tuną, ryžius, pjaustytus pomidorus ir bananus. Supilkite padažą ir dar kartą gerai išmaišykite salotas. Tada 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos