Publikavimo data: 2025-08-19
Paštetas su majonezu ir šprotais
Konservuotos rūkytos mažos žuvys, vadinamos šprotais, naudojamos įvairiems sumuštiniams gaminti. Su balta ir juoda duona, džiūvėsėliais ir skrebučiais šprotai patiekiami kartu su šviežiomis ir konservuotomis daržovėmis, įvairiais padažais. Siūlome išbandyti mūsų originalaus užkandžio - šprotų pašteto su majonezu ir virtais kiaušiniais - receptą. Tokį paštetą pusryčiams galima patiekti ant juodos arba baltos duonos su šviežiomis žolelėmis. Tai labai greitas ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Išvirkite ir atvėsinkite kiaušinius, juos atsitiktinai supjaustykite. Blenderiu susmulkinkite svogūną, sudėkite kiaušinius ir šprotus, smulkiai supjaustytus krapus ir tarkuotą lydytą sūrį.
Žingsnis 2
Pagal skonį įpilkite majonezo, įberkite druskos ir pipirų ir viską išplakite mikseriu iki vientisos masės. Patiekite su balta arba juoda duona.
Kategorijos