Publikavimo data: 2025-08-18
Paštetas su rausvąja lašiša ir varške
Rožinė rožinė lašiša ir varškė - šį netikėtą pašteto derinį verta išbandyti vieną kartą. Rausvoji lašiša, kitaip nei kitų rūšių lašišos, pasižymi tirštesne mėsa ir ryškiu, tik jai būdingu žuvies skoniu. Jei nusprendėte gaminti paštetą iš raudonos žuvies, rausvoji lašiša yra būtent tai, ko jums reikia. Šiam paštetui rinkitės riebios varškės sūrį arba minkštą grietinėlės sūrį. Patiekite paštetą su skrebučiais arba šviežia balta duona.
Žingsnis 1
Svogūną nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus, kol taps šiek tiek skaidrūs.
Žingsnis 2
Atidarykite konservuotą lašišą, nuspauskite sultis, sudėkite į maišytuvo dubenį kartu su kepintais svogūnais ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Tada pagal skonį įpilkite sojų padažo ir varškės. Išmaišykite šaukštu arba, jei norite, kad paštetas būtų puresnis, dar kartą sumaišykite blenderiu. Mišinį atšaldykite šaldytuve ir naudokite sumuštiniams.
Kategorijos