Paštetas su tofu sojų sūriu ir petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Paštetas su tofu sojų sūriu ir petražolėmis

Paštetas su tofu sojų sūriu ir petražolėmis - tai patiekalas, kuriame gausu augalinių baltymų, kalcio, fosforo, magnio ir geležies. Tofu sūris yra sojų pupelių produktas. Jis tinka žmonėms, netoleruojantiems laktozės, veganams ir besilaikantiems mažo kaloringumo dietos. Tofu sūrio patiekalai padeda palaikyti kaulų, širdies ir kraujagyslių sveikatą ir mažina vėžio tikimybę.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Paštetas su tofu sojų sūriu ir petražolėmis Žingsnis 1
Supjaustykite tofu sūrį vidutinio dydžio gabalėliais. Sutrinkite tofu trintuvu, įberkite paprikos, kajeno pipirų ir maltų pipirų ir dar kartą sutrinkite.

Žingsnis 2

Paštetas su tofu sojų sūriu ir petražolėmis Žingsnis 2
Tada į tofu suberkite petražolių lapelius, sojų padažą ir dar kartą sumaišykite. Paštetą sudėkite į indą arba stiklainį su dangteliu. Laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, užkandžiai, paštetai, šalti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, žalumynų sezonas, morkų sezonas, užkandžiai su žuvimi, žuvies paštetai, receptų knyga, paštetai su morkomis

Kategorijos