Patraukli krevečių pita pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Patraukli krevečių pita

Pita - tai nerauginta duona, gaminama iš baltų arba rudų miltų. Ši duona išpopuliarėjo Izraelyje. Vietinės gatvės maisto parduotuvės siūlė gyventojams į neraugintą bandelę įvyniotus farafelius. Vėliau pita tapo vis populiaresnė ir buvo ruošiama su įvairiais įdarais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Patraukli krevečių pita Žingsnis 1
Nulupkite atšildytas krevetes, įberkite druskos, pipirų ir šlakelį citrinos sulčių. Tada apie dvi minutes pakepinkite alyvuogių aliejuje.

Žingsnis 2

Patraukli krevečių pita Žingsnis 2
Paprikas ir agurkus supjaustykite griežinėliais. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Fetos sūrį supjaustykite pailgomis riekelėmis. Perpjaukite plokščią duoną per pusę ir aptepkite ją zadziki padažu. Salotų lapus, krevetes, daržoves ir fetą išdėliokite ant plokštainio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos