Publikavimo data: 2024-05-25
Patraukli krevečių pita
Pita - tai nerauginta duona, gaminama iš baltų arba rudų miltų. Ši duona išpopuliarėjo Izraelyje. Vietinės gatvės maisto parduotuvės siūlė gyventojams į neraugintą bandelę įvyniotus farafelius. Vėliau pita tapo vis populiaresnė ir buvo ruošiama su įvairiais įdarais.
Žingsnis 1
Nulupkite atšildytas krevetes, įberkite druskos, pipirų ir šlakelį citrinos sulčių. Tada apie dvi minutes pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 2
Paprikas ir agurkus supjaustykite griežinėliais. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Svogūną supjaustykite plonais žiedais. Fetos sūrį supjaustykite pailgomis riekelėmis. Perpjaukite plokščią duoną per pusę ir aptepkite ją zadziki padažu. Salotų lapus, krevetes, daržoves ir fetą išdėliokite ant plokštainio.
Kategorijos